Efter floden - filmen om extremväder, klimatförändringar och obalans i vattnets kretslopp

Nyhet: 2019-08-30

Sötvatten är grunden för allt liv som vi känner det. Men det är den mest slösade naturresursen och föroreningarna är en spegling av människans tid på planeten. Vatten måste finnas i alla system för att planeten ska vara i balans. I vår förbrukande livsstil förlorar vi allt mer vatten och sambandet mellan extremväder, klimatförändringar och obalans i vattnets kretslopp är uppenbart.

Medverkande är bl.a universitetslektor Bethanie Carney Almroth och professor Thomas Backhaus.

Se filmen på SvTPlay.

AV: Sven T

Artikeln publicerades först på: bioenv.gu.se

Sidansvarig: Åsa Arrhenius|Sidan uppdaterades: 2019-03-26