Tage Vowles: "The influence of herbivory on shrub expansion in the Scandes forest-tundra ecotone"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi.

Avhandlingens titel: "The influence of herbivory on shrub expansion in the Scandes forest-tundra ecotone"

Opponent: Docent Risto Virtanen, Botanical Museum, University of Oulu, Oulo, Finland

Betygsnämnd: Prof. Pål Axel Olsson, Institutionen för Biologi, Lunds universitet
Docent Helena Bylund, Institutionen för ekologi, SLU, Uppsala