Två postdoktorer i miljövetenskap sökes!

Nyhet: 2017-06-19

Två postdoktorer i miljövetenskap rekryteras till institutionen för biologi och miljövetenskap vid Göteborgs universitet.

Den första postdoktorn kommer arbeta inom ramen för ett nytt forskningsprojekt finansierat av det svenska forskningsrådet FORMAS. Målet med projektet, och denna anställning, är att utveckla robusta metoder för att möjliggöra substitution av farliga kemikalier i kemiska produkter.
Annonsen hittar du här.

Den andra postdoktorn kommer arbeta inom forskningsfältet ekotoxikologisk och toxikologisk riskbedömning av kemikalieblandningar i miljön, med fokus på pesticider.
Annonsen hittar du här.

AV: Åsa Arrhenius